Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 8ου ΤΟΜΟΥ των ΝΑΞΙΑΚΩΝ


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 8ου ΤΌΜΟΥ ΤΩΝ ΝΑΞΙΑΚΩΝ















                            




     
 
 Στις 12/11/2019 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του 8ου τόμου της επιστημονικής επετηρίδας των ΝΑΞΙΑΚΩΝ, που εκδίδει η Ο.ΝΑ.Σ.. Τον τόμο παρουσίασαν οι κ.κ. : Ευαγγελία Γεωργιτσογιάννη, Μάρλεν Μούγιου, Στέλιος Μουζάκης, Μαρία Βραχιονίδου, Αναγνώστης Παπακυπαρίσσης, Λάζαρος Θεόφιλος. Χαιρετισμό απεύθυναν, εκ μέρους της Επιτροπής Εκδόσεως της επετηρίδας η κα Αγγελική Παρτσινέβελου και εκ μέρους του Δ.Σ. της Ο.ΝΑ.Σ. ο Πρόεδρος, κ. Μανώλης Καλαϊτζής. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Αναστασία Δεουδέ. 

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να γίνει στην αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και από λάθος της Γραμματείας που οργανώνει τις εκδηλώσεις στην αίθουσα, αντί 12/11/19 είχε σημειώσει την εκδήλωση της Ο.ΝΑ.Σ. στις 14/11/19. Έτσι, στις 12/11/19 έκλεισε άλλη παρουσίαση. Αφού επικράτησε σύγχυση, στην αρχή, στη συνέχεια αποφασίστηκε να γίνει η παρουσίαση στα γραφεία του Συλλόγου Δαμαριώνα που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Ο  χώρος του Συλλόγου, ήταν μικρός για να χωρέσει τους θεατές που ήταν παρευρισκόμενοι. Παρόλα αυτά, ο χώρος, εντός και εκτός της αίθουσας του Συλλόγου Δαμαριώνα, υπερκαλύφθηκε. Οι θεατές αξιολόγησαν θετικά την εκδήλωση και ευχήθηκαν να είναι "καλοτάξιδος" ο νέος τόμος των Ναξιακών. 

σημ: οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο της Ο.ΝΑ.Σ. και από το αρχείο του Μάριου Κωνσταντινίδη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου