Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

16η συνεδρίαση Δ.Σ.


16η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ,
Αποφάσεις Δ.Σ.

Την Τρίτη 08/10/2019 και ώρα 20:00, συνήλθαν τα μέλη στη 16η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία πραγματοποιείται στα γραφεία  της Ομοσπονδίας, Μάρνη 33, Αθήνα.

1ο θέμα:  Ενημέρωση από τον Πρόεδρο

Ο Πρόεδρος ενημερώνει:
1 α ) για τις προσκλήσεις  από τον  ραδιοφωνικό σταθμό της Νάξου Aegean voice. Στην πρώτη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ. και ο  κ. Μ. Σέργης. Η συζήτηση αφορούσε την έκδοση της επιστημονικής επετηρίδας των Ναξιακών. Στη δεύτερη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος και η Γ. Γραμματέας, κα Ε. Ζιούλη. Η συζήτηση αφορούσε την έκθεση των Ναξίων καλλιτεχνών και τις προσεχείς εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας: η εκδήλωση στο φεστιβάλ Γαλατσίου τον Σεπτέμβριο, η 4-ήμερη εκδρομή τον Οκτώβριο στην Μακεδονία, το συνέδριο της Ο.ΝΑ.Σ. τον Νοέμβριο και η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Ο.ΝΑ.Σ.
1β) για την προσφορά των 8 τόμων της επιστημονικής επετηρίδας των Ναξιακών στη δημοτική βιβλιοθήκη του Δήμου Νάξου & ΜΚ. Επιπλέον, αναφέρει ότι εκ μέρους της Ο.ΝΑ.Σ. θα γίνει αίτημα προς τον Δήμο για ενίσχυση του κόστους της έκδοσης των Ναξιακών.
1γ)  για την επιτυχία της εκδήλωσης, «η γιορτή του τρύγου »,στο άλσος Βεΐκου, στο φεστιβάλ Γαλατσίου. Οι θεατές που παρακολούθησαν το δρώμενο της «ληνούς» , τα χορευτικά των Συλλόγων και συμμετείχαν στη γιορτή χορεύοντας και τραγουδώντας έφυγαν ικανοποιημένοι δίνοντας συγχαρητήρια στην Ο.ΝΑ.Σ. γι’ αυτή την εκδήλωση.
1δ) έγκριση δαπανών της εκδήλωσης στο άλσος Βεΐκου.

 2ο θέμα: εκδρομή στην Μακεδονία                   
Ζητείται από τον Πρόεδρο να γίνει ενημέρωση σε ενδιαφερόμενους  για την εκδρομή στη Μακεδονία, ώστε να καλυφθούν οι κενές θέσεις του γκρουπ. Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής του Δήμου Δράμας, τα μέλη συμφωνούν για την προσφορά δώρου με ναξιακά προϊόντα και εγκρίνουν την αγορά τους.
3ο θέμα: συνέδριο Ο.ΝΑ.Σ.
Οργάνωση συνεδρίου: διαδικασία, εισηγητές, σύνταξη προγράμματος, γραφική ύλη, προσφορά εκ μέρους της Ο.ΝΑ.Σ. του εγχειριδίου του κ. Καβουρίνου, που αφορά τη λειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων, στους Συλλόγους – μέλη της.
4ο θέμα: παρουσίαση 8ου τόμου Ναξιακών
Πρόσκληση εκδήλωσης, έγκριση δαπανών
5ο θέμα: λειτουργία υποκαταστήματος ΤΡ. Πειραιώς στο Φιλώτι
Να σταλεί επιστολή προς την Τράπεζα Πειραιώς για τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος στο Φιλώτι    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου