Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

13η συνεδρίαση Δ.Σ.




ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 13ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. της Ο.ΝΑ.Σ.


1ο θέμα: Ενημέρωση από τον Πρόεδρο
Σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, με αφορμή κακόβουλα σχόλια που έγιναν από ανώνυμους και επώνυμους αναγνώστες σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Νάξου, με αφορμή την πρόσκληση για την εκδήλωση προς τιμή του κ. Μανόλη Κορρέ, το Δ.Σ. αποφάσισε: να μη δίνονται απαντήσεις στα κακόβουλα σχόλια και αν χρειαστεί να συνταχθεί μια απλή –γενική ανακοίνωση από την Ομοσπονδία.

2ο θέμαΑπολογισμός εκδήλωσης της απονομής τιμητικής διάκρισης στον Αρχιτέκτονα & Ακαδημαϊκό κ. Μανόλη Ι. Κορρέ
Το Δ.Σ. αποφάσισε, για την εκδήλωση προς τιμή  του  κ. Μανόλη Κορρέ, να δημοσιευτεί Δελτίο Τύπου στο blog και στο facebook της Ο.ΝΑ.Σ.



3ο θέμα: Εικαστική έκθεση Ναξίων καλλιτεχνών τον Αύγουστο στη Νάξο        
Η Ο.ΝΑ.Σ.  διοργανώνει  εικαστική έκθεση με έργα ζωγραφικής, αγιογραφίας, γλυπτικής Ναξίων καλλιτεχνών στον πολιτιστικό χώρο πρώην σχολής Ουρσουλινών, στη Νάξο. Διάρκεια έκθεσης: 17/08/2019 έως 25/08/2019. Αναμένουμε την απόφαση του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ για τη συνδιοργάνωση.

Τα επόμενα προς συζήτηση θέματα μεταφέρονται  για την επόμενη συνεδρίαση, διότι, αποχώρησαν τρία μέλη από τη συνεδρίαση, λόγω της προχωρημένης ώρας. Κατά συνέπεια, δεν υφίστατο ο απαιτούμενος αριθμός μελών, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις.

ΤΟ        Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου