Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ Ο.ΝΑ.Σ. ΣΤΟ FACEBOOK


 

           ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ Ο.ΝΑ.Σ. ΣΤΟ FACEBOOK

                Εισηγητής: Δημήτρης Παρτσινέβελος

 

Α. ΠΡΟΟΙΜΙΟ

Συμπληρωματικά προς το ιστολόγιο (εφεξής: blog) της Ο.ΝΑ.Σ., και με σκοπό την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού, λειτουργεί σελίδα της Ομοσπονδίας στο Facebook. Φέρει την ονομασία «Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.)» και φωτογραφία προφίλ το έμβλημα της Ο.ΝΑ.Σ., όπως περιγράφεται στο Καταστατικό της.

 

B. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Αρμόδιοι για την λειτουργία της σελίδας στο Facebook είναι από κοινού ο/η εκάστοτε Γεν. Γραμματέας της Ο.ΝΑ.Σ. καθώς και ένα ακόμη Μέλος του Δ.Σ. της, που ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ., με θητεία ισόχρονη με αυτήν του Δ.Σ. και σύμφωνα με τα οριζόμενα στον παρόντα κανονισμό και τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της Ομοσπονδίας.

Σε περίπτωση αδυναμίας, απουσίας ή κωλύματος ενός ή και των δύο διαχειριστών, τότε η αρμοδιότητα, μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Ο.ΝΑ.Σ., ανατίθεται σε κάποιο άλλο μέλος της διοίκησής της.

Μοναδική προϋπόθεση για την ανάληψη της διαχείρισης της σελίδας είναι οι διαχειριστές να έχουν εγγραφεί ή να εγγραφούν οι ίδιοι, ως φυσικά πρόσωπα, στο  Facebook. Οι διαχειριστές παρέχουν αυτήν την υπηρεσία χωρίς αμοιβή, εκτός αν η Γεν. Συνέλευση αποφασίσει διαφορετικά.

 

Γ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ – ΥΛΗ

Το περιεχόμενο της σελίδας στο Facebook είναι ταυτόσημο με αυτό του blog. Συγκεκριμένα, για κάθε ανάρτηση-δημοσίευση στο Facebook, οι διαχειριστές πράττουν ως εξής:

 

1.       Μεταβαίνουν στην αντίστοιχη δημοσίευση του blog και επιλέγουν την λειτουργία «Μοιραστείτε το στο Facebook».

2.       Στο νέο παράθυρο που ανοίγει, αντιγράφουν το κείμενο της δημοσίευσης στο blog και το επικολλούν αυτούσιο, ως λεζάντα, στην δημοσίευση για το Facebook.

3.       Αν στην δημοσίευση του blog περιέχονται και φωτογραφίες, τότε οι διαχειριστές αποθηκεύουν οι ίδιοι τις φωτογραφίες/εικόνες και τις αναρτούν στο Facebook, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία για το κείμενο του blog, παραλείποντας το βήμα «Μοιραστείτε το στο Facebook», και παραθέτοντας τον σύνδεσμο της αρχικής δημοσίευσης στο τέλος της λεζάντας.

4.       Στην σελίδα στο Facebook μπορεί να αναρτηθεί η ίδια δημοσίευση παραπάνω από 1 φορές, υπό μορφήν υπενθύμισης, εάν πρόκειται για προσκλήσεις/καλέσματα της Ο.ΝΑ.Σ. σε επικείμενες εκδηλώσεις.

5.       Με ευθύνη των διαχειριστών, ενημερώνονται τα στοιχεία της Ο.ΝΑ.Σ. στην σελίδα της στο Facebook (σύνθεση τρέχοντος Δ.Σ. και Ε.Ε., διεύθυνση γραφείου της Ομοσπονδίας, τηλέφωνο, διεύθυνση φυσικού και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

6.       Κάθε θέμα που τυχόν προκύπτει και δεν προβλέπεται από τον παρόντα Κανονισμό λύνεται με σχετικές αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, ή, εάν το τελευταίο αδυνατεί, της Γεν. Συνέλευσης.

 

Δ. ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

Ο παρών Κανονισμός συζητήθηκε και εγκρίθηκε σήμερα 8-01-2024 ισχύει ως έχει, μέχρι την τροποποίηση του, με νέα απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Με την έγκρισή του, παύονται από τα καθήκοντά τους οι μέχρι σήμερα_______________ διαχειριστές της σελίδας της Ομοσπονδίας στο Facebook και με ευθύνη του/της Γεν. γραμματέως της Ομοσπονδίας ειδοποιούνται το συντομότερο, ώστε να μεταβιβάσουν την διαχείριση στους δύο νέους υπευθύνους. Η αυτή διαδικασία τηρείται κάθε φορά που αναλαμβάνει καθήκοντα νέο Δ.Σ., μετά από εκλογές.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.ΝΑ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου