Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ κ. ΜΑΝΟΛΗ ΣΕΡΓΗ, ΟΜΟΤ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ Δ. Π. ΘΡΑΚΗΣ, ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Ο.ΝΑ.Σ.

 

Σεβάσμιο ιερατείο, Κυρίες και κύριοι,

Οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να βρίσκομαι απόψε στη Νάξο, αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, για να σας εκφράσω τις θερμότερες των ευχών μου «επί τω νέω έτει», με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΟΝΑΣ.

 

Παρόμοιες ευχές εκφράζω ειδικότερα προς τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας. Τους εύχομαι, ειδικότερα, να έχουν «καλή υγεία» και να υπηρετήσουν με αποτελεσματικό τρόπο τον ιερό σκοπό που ανέλαβαν με τη συμμετοχή τους στο Δ.Σ. της.

Επιτρέψτε μου να απευθύνω τον λόγο μου ειδικότερα προς την Πρόεδρό της Κυρία Εύη Ζιούλη, να της ευχηθώ επιτυχία στο έργο που ανέλαβε και να την διαβεβαιώσω άλλη μια φορά ότι θα είμαι αρωγός με κάθε τρόπο στον αγώνα της ενάντια στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει και τα οποία πρωτίστως συνδέονται με την κατάσταση που υφίσταται σήμερα στους Εθνικοτοπικούς μας Συλλόγους.

Κυρία Πρόεδρε, γνωρίζετε επίσης ότι έχετε να αντιμετωπίσετε υπό τη νέα σας ιδιότητα και το ζήτημα του κοινωνικού σας φύλου, το γεγονός δηλαδή ότι είσθε η δεύτερη γυναίκα Πρόεδρος της ΟΝΑΣ και θα αντιμετωπίσετε γι’ αυτό επιπρόσθετα προβλήματα… Απαντήστε με δράσεις, στηριχθήτε στην εμπιστοσύνη της πλειονότητας των μελών του Συμβουλίου σας και στην αγάπη όλων εκείνων των Ναξιωτών που νοιαζόμαστε πραγματικά, χωρίς υστεροβουλίες, για ένα καλύτερο μέλλον της ΟΝΑΣ υπό τις όντως δύσκολες συγκυρίες που διέρχεται αυτή και το συλλογικό κίνημα γενικότερα.

Με τιμή

Μ. Γ. Σέργης

Ομότ. Καθηγητής του Δ. Π. Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου